Contact Helix

De Helix intake

Wij nemen graag de tijd voor een vrijblijvende intake. Tijdens deze intake gaan we heel basaal kijken naar wat jij zoekt, en wat wij leveren, en of daar een goede match is. Zowel op gebied van sport en gezondheid, maar er moet ook een klik zijn om goed samen te kunnen werken. Even aftasten.

Tijdens deze intake nemen we het hele proces met je door. Welk programma bij jou past, wat jouw voorkeuren zijn, hoe wij denken dit op jou te personaliseren en hoe je mag verwachten dat de trainingen er aan toe gaan. We laten ook graag de locatie even aan je zien.

Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Hierna heb jij een goed beeld of jij met ons aan de slag wilt of niet. Als je er nog even over na moet denken geen probleem, dan houden we het dan voor gezien.

Als jij al zeker weet dat je aan de slag wil dan doen we aansluitend de fysieke intake.

Tijdens deze intake nemen we verschillende kracht, conditie en lenigheidstesten met je af. Ook meten we bepaalde zaken op om een goede startmeting te maken, want meten is weten. Met onze achtergrond in de fysiotherapie brengen we huidige blessures in kaart, mogelijke aandachtspunten in spieren, gewrichten, coördinatie of gezondheid, en stellen een plan op waarmee jij veilig en zonder klachten fit kunt worden.

Aan de hand van jouw wensen en uitkomsten van de testen stellen we samen doelen op voor de komende periode. Ook spreken we de dagen en tijden af wanneer je deze doelen bij ons gaat behalen in de komende weken en maanden. Deze fysieke intake duurt ook nog 30 minuten.

Contactformulier

Contactgegevens

Nijverheidsweg 2
4854 MT Bavel

Tel: +31 161 74 50 23
E-mail: info@helixshc.com

KVK: 84313617
BTW: NL863167123B01

Openingstijden
ma-vr: 08:00 – 21:00
za: 08:00 – 14:00