Over Helix

TRAINING DOOR FYSIOTHERAPEUTEN: KLEINE SLIMME STAPPEN - DUURZAAM RESULTAAT

Op zoek naar personal training in Breda of Bavel? Wil je je fitter en sterker voelen? Of je sportprestatiesverbeteren? Vind je het lastig te weten welke stappen je moet zetten? Helix helpt!
Want wij weten als fysiotherapeuten waar we het over hebben. En wat goed werkt voor jou. 
 

Persoonlijke aandacht van fysiotherapeuten

Al sinds 2013 hebben wij als fysiotherapeuten een duidelijke visie op training en coaching. Onze aanpak begint met het leren kennen van jou. Wat doe je al aan je gezondheid en welke mogelijkheden zijn er nog meer voor jou? Wij kijken samen naar jouw lichaam, levensstijl en wensen. Op basis daarvan krijg jij een persoonlijk haalbaar plan van ons.  

Onderbouwd met kennis

Bij Helix geloven we in bewezen principes en een gestructureerde opbouw. Onze trainingen zijn onderbouwd met wetenschappelijke kennis. Stap voor stap bereik je in jouw tempo je doelen. En als het even tegenzit, staan we voor je klaar om je weer op de been te helpen. Daarbij is onze unieke combinatie van fysiotherapie, personal training en coaching van enorme waarde. 

Vooral blijven lachen

Bij Helix hechten we veel waarde aan humor en plezier. We willen graag dat je met een glimlach naar je trainingen komt. Variatie, goede muziek en af en toe een verrassing dragen bij aan ieders motivatie. Ook die van ons! Doorzettingsvermogen en regelmaat zijn belangrijk bij het behalen van je doelen, en dus is het essentieel dat je het leuk vindt. De positieve sfeer bij Helix is iets waar we elke dag van genieten. 

Balanceren kun je leren

Bij Helix streven we naar balans. We leren je hoe je sport en een gezonde levensstijl inpast in je dagelijks leven. Samen kijken we hoe je jouw doelen kunt bereiken, ook als je weinig tijd hebt. Gezonde keuzes gaan verder dan sport. We laten je ook zien hoe je op andere gebieden het verschil kunt maken, zoals voeding, slaap en energiebalans.