Personal Training bij Helix

Heb je een sportdoel,  wil je fitter worden of ben je herstellende van een klacht? Bij Helix krijg je personal training van ervaren fysiotherapeuten. We weten alles over de werking van het menselijk lijf en gaan een stuk verder dan alleen het geven van trainingen. Waar nodig, komen ook leefstijl, voeding, slaap, motivatie en stress aan bod. Wij scholen ons op alle relevante gebieden constant bij. Met onze integrale aanpak nemen we jouw complete gezondheid goed onder de loep.

Meten is weten

Wij werken met Helix Hybrid: ons uitgebreide programma om jou te testen en te trainen op zeven verschillende domeinen van gezondheid. Zo’n test geeft je een goed beeld van hoe gezond jouw lijf is, hoe mobiel je bent, hoe sterk je bent, hoe krachtig je bent, en hoe goed je conditie en je uithoudingsvermogen zijn. Kortom, een complete check up. Op basis van deze gegevens ontwikkelen wij jouw trainingsschema en passen die telkens aan. Zo zorgen we ervoor dat jij vooruit gaat op alle vlakken die voor jou belangrijk zijn.

Gezond Gewicht

Tijdens deze personal trainingssessies kijken we naar je levensstijl en eventuele verbeterpunten. Krijg jij bijvoorbeeld genoeg essentiële voedingsstoffen binnen om je lijf zo fit mogelijk te houden? Ook als het gaat om voeding hebben wij hebben slimme tools en kennis in huis. Als je dat wilt, ondersteunen wij je bij het bereiken van een gezond gewicht.