Duo Personal Training bij Helix

Waarom alleen trainen als je het liever samen doet? Ontdek de voordelen van Duo Personal Training bij Helix, waarin jij en je vriend, vriendin of partner gezellig samen werken aan jullie fitheid. Het is leuker om samen te sporten en het biedt ook een geweldige kans om quality time door te brengen met iemand die je misschien minder vaak ziet. Zo’n training is een goed moment om bij te praten en vervangt op een energieke manier ontmoetingen die anders wellicht met een drankje of een etentje gepaard gaan. 

Motivatie en verbeterpunten

Ook bij Duo Personal Training werken we met Helix Hybrid, ons programma om jullie te testen op je gehele gezondheid en te trainen op zeven domeinen van fitheid. Dit helpt jullie gemotiveerd te blijven en gericht te werken aan verbeterpunten.

Voordeliger

Een ander voordeel van Duo PT? Het is voordeliger! Veel van onze leden beginnen met individuele personal training om specifieke uitdagingen aan te pakken en gaan vervolgens verder met Duo Personal Training om kosten te besparen en tegelijkertijd te genieten van het plezier van samen trainen.