Small Group Training bij Helix

Kom je meedoen aan een van de vele Small Group Trainingen bij Helix? Dan train je met zes sporters van ongeveer hetzelfde niveau. Elke zes weken verandert de set van gerichte verschillende oefeningen. Onze groepstrainingen zijn erop gemaakt om stapsgewijs steeds fitter en energieker te worden. Ook deze trainingen werken op basis van Helix Hybrid: ons programma om jou een compleet beeld van je gezondheid te geven op zeven verschillende vlakken en gericht te werken aan verbeterpunten.

Levels Groepstrainingen

Onze groepstrainingen zijn momenteel ingedeeld in twee niveaus, Level 1 en Level 2. Leden die net beginnen met Small Group Training volgen in eerste instantie alleen Level 1. Deze trainingen zijn leuk en uitdagend en leggen toch niet te veel druk op je: geen intensieve sprongen of oefeningen die mogelijk blessuregevoelig zijn. Level 1-trainingen zijn er op gemaakt om te zorgen dat jij snel Helix Hybrid Brons haalt. Brons binnen? Dan ben je ook welkom in de Level 2-trainingen! Die vergen wat meer van je en werken sneller toe naar Helix Hybrid Zilver.

Let op: PT FIRST

Voor onze groepslessen hanteren wij PT First. Dat betekent dat iedereen die bij ons begint eerst Personal Training (PT) doet. Waarom? We willen dat iedereen die bij Helix traint goed weet hoe oefeningen correct worden uitgevoerd. Veiligheid staat bij ons namelijk altijd voorop. Een ander groot voordeel is dat het voorkomt dat veel van onze tijd en aandacht naar nieuwe sporters gaat. En dat is goed voor ieders trainingservaring! Tijdens het PT First-traject leren we je goed kennen en kijken we naar je gezondheid en eventuele blessurerisico’s. Ook beginnen we alvast met het trainen van bepaalde oefeningen. Zo zorgen we ervoor dat jouw overgang naar Small Group Training soepel en veilig verloopt.