Robuuster, fitter en sterker worden?
Je sportprestaties verbeteren?

Bij Helix krijg je training en coaching van ervaren fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in sports & health coaching. Verbaas jezelf! 

Onze trainingen

Personal & Small Group Training: Optimaal plezier van je lichaam

Word fitter, sterker en sneller met onze algemene fitheidstrainingen. Samen werken we aan krachtige spieren, stabiele gewrichten en een goede conditie. We pakken pijntjes en blessures aan en voorkomen ze door slim en verantwoord te trainen. Ongeacht je sportvoorkeur of leeftijd, bij Helix trainen mensen van alle niveaus. Kies voor personal training of voor onze small group sessies.  

Sportspecifieke Training: Haal het beste uit jezelf

Voor gevorderde sporters die een stap extra willen zetten, bieden we sportspecifieke trainingen. Door het versterken van specifieke punten verbeter je je prestaties op hoger niveau, sneller en met minder blessures. Onze slimme trainingsaanpak is afgestemd op jouw sport en individuele behoeften. Samen gaan we voor goud! 

Health Coaching: Duurzaam gezonde gewoontes

We helpen zowel ervaren sporters als beginners om beweging, voeding, slaap en gezondheid een belangrijke rol te geven in hun dagelijkse leven. Met persoonlijke begeleiding zorgen we ervoor dat je daadwerkelijk gezondere keuzes maakt en volhoudt. Met kleine aanpassingen behaal je al grote resultaten en ontdek je het plezier van een gezonde leefstijl. 

BALANS EN PLEZIER

Bij Helix geloven we in balans, plezier en een totaalaanpak. We helpen je het beste evenwicht te vinden in je leven, of het nu gaat om werk, ontspanning, sport of feestjes. Weten wat onze fantastische leden zeggen? Zie het in onze Testimonials.