AANBOD:
PT, Duo PT, SMT en Helix Hybrid

Bij Helix krijg je training en coaching van ervaren fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in sports & health coaching. Verbaas jezelf! 

Onze trainingen

Personal training

Fitter, sterker en gezonder worden? Dat doe je met een-op-een personal training door onze fysiotherapeuten. Met volle aandacht werken we samen aan jouw fitheid en gezondheid en pakken pijntjes en blessures aan. Belangrijker nog: we voorkomen ze door jou slim en verantwoord te trainen.

Duo training

Kom jij liever samen met een vriend, vriendin of partner personal training bij ons doen? Dat is verstandig en gezellig. Want samen kom je wellicht nog verder. Je motiveert elkaar en viert elkaars successen. En, ook leuk: je trainingen kosten minder.

Small group training

Liever in een groep trainen? Kom dan naar een van onze Small Group Trainingen. Met maximaal zes mensen tegelijk werk je bij Helix aan een gezond en fit lijf. Goed om te weten: je kan op verschillende niveaus trainen. Er is voor ieder wat wils.

Helix Hybrid

Met ons Helix Hybrid-programma krijg je een compleet beeld van je gezondheid op zeven verschillende vlakken. Zo blijf jij gemotiveerd en werken we gericht en succesvol aan jouw doelen. Helix Hybrid combineert verschillende bronnen voor fitheid en vitaliteit en is het fundament van de ‘gezondheidspiramide’ van iedereen die bij ons traint.