Dion den Hoed

Mijn interesse voor sport, gezondheid en krachttraining ontstond in een periode van mijn leven waarin ik flink overgewicht had en eten een manier was om comfort en genot te vinden. Nadat ik het simpelweg beu was om de hele dag moe te zijn, fysieke klachten te hebben en gehinderd te worden door een negatief zelfbeeld besloot ik om uit te zoeken wat er nodig was om fitter te worden.  Gezonde voeding in combinatie met krachttraining zorgde ervoor dat ik binnen 10 maanden 40kg was afgevallen, veel positiever in het leven stond en me daadwerkelijk ook fitter voelde.

Doelen stellen en deze doelen ook bereiken gaf me het vertrouwen om mijn fysieke succeservaring ook toe te passen op andere aspecten van mijn leven. Ik besloot om mijn baan om te zeggen en mijzelf te richten op een studie fysiotherapie.

Ruim 10 jaar later ben ik inmiddels alweer 7 jaar werkzaam als fysiotherapeut in een revalidatiecentrum voor chronische nek- en rugklachten. Dit jaar ben ik daarnaast begonnen met het geven van personal training bij Helix.  De opgedane ervaring uit de revalidatiezorg neem ik graag mee om jou op een gezonde en leuke manier te helpen met fitter, sterker en gelukkiger te worden.

Ik haal er ontzettend veel plezier uit om jou te helpen werken aan een sterkere versie van jezelf met meer energie, meer zelfvertrouwen en een hogere kwaliteit van leven. Hierbij maak ik graag gebruik van een flinke dosis humor, effectieve tips en tricks met betrekking tot het creëren van gezonde gewoontes en het formuleren van doelen en de praktische knowhow om deze doelen ook te realiseren.

Er is tegenwoordig zoveel informatie beschikbaar over gezondheid en fitness dat het risico bestaat dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Een gezonde levensstijl is meer dan alleen maar gewichten wegduwen, calorieën verbranden op een crosstrainer en saai en droog ‘’dieet’’ voedsel  eten. Sporten hoeft geen afzien te zijn of een straf voor wat we hebben gegeten. Sporten kan ook een middel worden om meer plezier uit je lichaam te halen.

Ik ga graag met jou in gesprek om te kijken wat je wilt bereiken en hoe je dit kunt realiseren. Daarbij maakt het niet uit of je simpelweg wat fitter wilt worden of daadwerkelijk wilt weten wat jij kunt doen om het absoluut maximale uit je lichaam te halen!