Suus

“Afgelopen jaar was ik elke keer ontevreden als ik in de spiegel keek. Door corona was ik minder gaan bewegen en was ik wat kilo’s aangekomen. Daarnaast had ik ook rug- en nekklachten gekregen. Tijd dus om daar wat aan te gaan doen. 
 
Omdat ik mezelf ken, wist ik dat het niet zoveel zin had om op eigen houtje iets te gaan doen, dus ging ik op zoek naar iemand die mij vertelde wat ik moest doen om mijn doelen te bereiken. Ik wilde kilo’s kwijt, ik wilde af van mijn lichamelijke klachten én ik wilde ook meer energie hebben. 
 
En zo kwam ik bij Bart terecht. Wekelijks heb ik bij Bart getraind om deze doelen te bereiken en inmiddels kan ik zeggen dat ik deze doelen grotendeels bereikt heb in relatief korte tijd. Ik was wekelijks bezig met allerlei oefeningen om mijn spieren sterker te maken en ondertussen maakt Bart een praatje met je, waardoor je minder het gevoel hebt dat je heel hard moet werken 😉 
 
Bart is enthousiast om je te helpen, maar stelt ook doelen voor zichzelf: hij wilde mij aan een sport helpen die ik echt leuk vind om te doen. En ook dat doel is bereikt 🙂 
 
Hij heeft mij inzicht gegeven in mijn eetgewoontes, waardoor ik bewuster ben gaan eten én hij heeft me laten inzien dat ik echt heel weinig bewoog op een dag voor iemand van mijn leeftijd, waardoor ik nu veel actiever leef en meer energie heb. 
Inmiddels ben ik begonnen met boulderen, wat ik via Bart heb leren kennen en dat doe ik nu twee keer in de week. 
 
Als je op zoek bent naar iemand die je echt oprecht wil helpen, is Bart je man.”