Nienke van der Holst (chiropractor)

Sinds Oktober ben ik met Bart aan de slag gegaan met personal training. Wij kennen elkaar als collega’s binnen de bewegingszorg en wisten al goed wanneer wij patiënten naar elkaar door kunnen sturen. Nu zag ik vaak patiënten doorstromen van fysiotherapie naar personal training. Zij waren hier altijd zo positief over dat ik ook aan mezelf wilde gaan werken.

Mijn Doel? Fit voelen, krachtig een werkdag doorkomen, mijn zwakkere spieren aanpakken en meer zelfvertrouwen krijgen. Ik heb mij de afgelopen maanden sterker gevoeld. Ik ben minder vermoeid aan het einde van een werkdag. Ik kan ook mijn fietsen beter uitvoeren.

Bart luistert altijd goed naar eventuele kwaaltjes en past het programma hier op aan. Ook nieuwe doelen hebben we tussendoor toegevoegd, al moet die pull-up zonder band nog in de toekomst uitgevoerd worden 😜, maar de vooruitgang is duidelijk zichtbaar.

Ook Dion en Mervin hun methodes heb ik mee mogen maken. Fijn om te zien dat ieder een eigen aanpak heeft, maar wel de focus op de juiste spieren legt. Stiekem kijk ik altijd met mijn professionele petje op en dan wordt ik heel enthousiast van dit Team. Een team personal trainers die let op je wensen, meedenkt in doelen, aanpast waar nodig en vooral veel humor, die kan je vinden bij Helix!

Bedankt mannen!

nienkje