Helixer: De Ultieme Dorstlesser na een Intense Work-out!

Alcoholvrij, Laag in Calorieën en Verfrissend

Helixer, het revolutionaire nieuwe biertje ontwikkeld door Helix Sports & Health Coaching is nu officieel gelanceerd als dé perfecte dorstlesser na een flinke work-out! Dit alcoholvrije drankje met zijn verfrissende citrustonen is dé smaakvolle en laag-calorie oplossing waar sporters naar op zoek zijn, als alternatief voor traditionele 0.0 bieren.

Alcoholvrij en laag in calorieën

Helixer is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van actieve individuen. Met zijn vrijwel alcoholvrije formule en lage caloriegehalte biedt Helixer de ideale verfrissing na een intensieve training. Er is niets lekkerder dan na het sporten te genieten van een ijskoud biertje met frisse citrustonen, zonder je zorgen te maken over extra calorieën.

Gezonde ingrediënten, geen rommel

De ingrediënten van Helixer zijn zorgvuldig geselecteerd om de perfecte balans te creëren tussen smaak en voedingswaarde. Water, gerstemout, hop, tarwemout en gist vormen de basis van dit heerlijk verfrissende alternatief voor sporters die willen genieten van een koud drankje na hun workout.

Dé oplossing om healthy te genieten!

“Met Helixer zijn we gepassioneerd om onze sporters een smakelijk en gezond alternatief te bieden voor traditionele 0.0 bieren,” zeggen Bart van Haren en Thijmen Aalbrecht, de trotse eigenaren van Helix Sports & Health Coaching. “Met Helixer kunnen sporters zich na hun training ontspannen en genieten van een verfrissend biertje, zonder concessies te hoeven doen aan hun gezonde levensstijl.”

Bestel Helixer vandaag nog en laat je verrassen!

Ben je enthousiast geworden over Helixer? Goed nieuws! Je kunt Helixer vanaf vandaag al bestellen en binnenkort genieten van deze heerlijke dorstlesser. Onze bestellingen gaan per doos, waarin 12 blikjes zitten. Voor slechts 31 euro per doos haal je de verfrissende smaak van Helixer in huis!

Hoe kun je bestellen? Heel eenvoudig! Stuur een vrolijke e-mail met jouw bestelling naar thijmen@helixshc.com. Heb je liever direct contact? Stuur dan een bericht naar 0643245900 en geef je bestelling door. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om jouw voorraad Helixer veilig te stellen.

Maar wacht, er is meer! Ben je eigenaar van een horecagelegenheid of heb je een bedrijf en wil je Helixer toevoegen aan jouw assortiment? Dat kan! Stuur een e-mail naar thijmen@helixshc.com en ontdek de mogelijkheden. Helixer zal een geweldige aanvulling zijn op jouw aanbod en zal jouw gasten en medewerkers zeker verrassen.

Wacht niet langer en neem vandaag nog actie! Bestel jouw Helixer, de ultieme dorstlesser, en beleef een verfrissende ervaring als nooit tevoren. Mis deze kans niet en laat Helixer jouw nieuwe favoriete drankje zijn!